Nieuws

1 januari 2021

Vanwege de Corona die ons alle in de greep houdt is het op dit moment een moeilijke tijd voor vele van mijn collega’s en vrienden in de wijn wereld. Vandaar dat Winetwists iedereen die het nodig heeft probeert te helpen door het verkopen van wijnen in wijnboxen in plaats van proeverijen aan huis. Onze proefboxen zijn dan ook een kleine wijnproeverij voor thuis.

Ook kun je voor de dagelijkse wijnbestellingen bij ons terecht. Deze word geheel corona proef bij u thuis bezorgd. Op zoek naar jouw persoonlijke smaak of weet je wat je wilt?

Wij zoeken daar graag een wijn bij bij de leukste leveranciers uit Nederland en maken graag iedereen blij. Jij iets bijzonders met de mooiste krenten uit de pap.

Kunnen wij ook bij jou de wijnen thuis komen bezorgen?

6 januari 2021

EEN WIJNPROEVERIJ OP ELK NIVEAU.

We geven wijnproeverijen op verschillende niveaus. Of je nu net begonnen bent met wijn proeven of dat je een volle wijnkelder hebt met Topmerken.

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens een wijnproeverij wat leert waar jou interesse ligt. Met een beetje meer kennis wordt wijndrinker lekkerder. Je vindt makkelijker de weg in de het schap van de supermarkt en de wijnkaart in een restaurant wordt “leesbaar”.  Het is natuurlijk ook gewoon gezellig om een wijnproeverij met je vrienden of familie te doen. Wij zorgen voor alle benodigdheden, zodat jullie een leuke avond hebben.

Op een leuke speelse, grappige en aandachtige manier. Want wijn is niet stoffig maar juist sexy en zeer charmant.