Proeverijen

Of je nu een avond geheel verzorgd wil aan huis of dat je graag een ‘doe het zelf’ wijnproefbox aan huis bezorg wilt krijgen. Wij verzorgen deze graag op maat.

Elke wijnproeverij heeft zijn eigen thema met dat kleine beetje van je persoonlijke smaak erin gegoten. Laat je verrassen, leer, ontdek en speel met je smaakappillen! Wijn puur sang of heerlijk gecombineerd met hapjes, gerechtjes of een heuze privé kok aan huis.

Iedere keer weer uniek! Vanaf 2 tot 50 personen. Zakelijk of privé wij kunnen er wat mee. Meld je aan of stuur een e-mail voor een proeverij op maat naar winetwists@gmail.com.

Say Cheessssssse!

Wijn & kaas hebben soms een ontstumige relatie; doen we champagne, rood, Port of eens lekker gek en we nemen wit! Laat je verleiden door hoe breed wijn en kaas gecomplimenteerd zijn aan elkaar. Een glimlach gegarandeerd als je van kaas houdt.

Cluedo’s schatkamer

Liggen er een aantal mooie wijnen in jouw kelder die in goed gezelschap het daglicht mogen zien of wilt je eens uit je dak gaan met testen of je die ene dure wijn ook weet te vinden? Met deze proeverij zoek je de sleutels en ontrafel je de geheimen in de fles..

Lady’s first

Vrijgezellenfeest plannen? Deze proeverij tovert rode appelwangetjes en hilarische momenten vanuit de fles. Een leuke avond vol verrassingen die voor zowel de vrouwen als mannen erg leuk is te beleven.

Vandaag is rood!

Ben je helemaal uitgekeken op wit of krijg je al wiebelende heupen van de zwoele ,swingende smaken van rood dan is deze proeverij de BOMB. Bij deze proeverij draait alles om rode wijnen in het glas. Laat die wangen maar gloeien.

Meat lovers

Komen de oerkrachten in je naar boven en ben je op zoek naar de ultieme vleeswijn?

Dan kun je met deze proeverij je LOL op! Ook leuk als begeleiding bij je BBQ of Big Green Egg momentje.

!?Het rad van fortuin?!

Proef jij het verschil tussen €5, €10 , €20 en €40 per fles? Laat mij je uitdagen de prijsverschillen te draaien tijdens een proeverij vol mysteries. En weet waar jouw smaakuitdaging ligt!

Mona Lisa

‘Ik hou niet van chardonnay’ of ‘Say Chardon- nee’

Ik ga graag met jou de uitdaging aan want de wijn van de chardonnay druiven hebben echter vele gezichten. Proef, vergelijk, huiver en leer de mona lisa theory achter dit ras kennen.

Ook te verzorgen met een van de bijzondere andere ‘Mono- druivenrassen’ uit het overgeweldigend wijnassortiment.

Paard van Troje

Deze proeverij sringt samen met jou in het diepen. Want wijnen zijn soms ‘opgevoed’ op hout, bij andere is er RVS gebruikt of zijn deze in speciale cementen ‘eieren’ gemaakt. Wat doet dat met de wijn en wat heeft jouw voorkeur?

Proef, ontdek en verbreed je horizon in de wijnwereld.

Willy Wonka’s Wijn

Ben jij een echte zoete kauw of vind je een dessert wijn nu echt niet jou ding?

Dessertwijnen zijn er in vele smaken. Van candy apple zoet tot een frisse zomerse crispy citroen in de nasmaak. Ga jij de uitdaging aan deze avond vol verrassingen bij te houden? Tijd voor een revolutie  tijdens deze ‘zoete’ proeverij!

Blind & bubbly!

Champagne, Cava, Cremant, Prosecco of Sekt: leer de  geheimen van dit goddelijke bubbelende goedje kennen tijdens deze zeer exclusieve proeverij.