Wijnbox

Winetwists biedt diverse wijnproef-boxen aan, voor ieder wat wils.

Van een box voor beginners tot diverse voor de uitdaging zoekers. Voor in de hete zomers bij het zwembad, en de Nederlandse winters voor bij de openhaard. Drie, zes of 12 wijnen die goed samen gaan bij het thema, seizoen of moment. Corona-proef thuisbezorgd!

Daarmee ideaal om in deze gekke periode toch thuis lekker te kunnen genieten. De pakketten bevatten ieder een diversiteit aan smaken en vertellen elk een eigen verhaal.

De ontdekkingstocht naar wijn begint bij elk, nieuw te ontdekken slok of fles. Je kunt ook een wijnbox- abonnement afsluiten. Zie home pagina.

Inhoud proefpakket

  • Geen keuzestress
  • 3,6 of 12 Spannende wijnen met pit & mix van wit, rood of rosé
  • Achtergrond informatie van de wijnen
  • Wijn-Spijs tips
  • Proefformulier voor een “Stay@Home proeverij”
  • Al vanaf € 38,- persoonlijk voor jou gemaakt
  • Persoonlijk thuisbezorgd in regio Rotterdam-Nesselande💋
🍾

Growers Champagne- box

Of je champagne nu wel ‘lekker’ vindt of niet. De Growers box is van ongekende kwaliteitswijnen van Champagne boeren die van het stekje tot verkoop fles alles zelf doen. Pure passie en vakmansschap die je proeft in elke slok. Geen grote glitter & glamoer maar smaaksensatie met verhaal in elke fles.

Geniet van 6 unieke sprankelende bubbels.

Vanaf €165,-

De Lekker op de bank-box

Met deze wijnbox creëer je eenvoudig je eigen ultieme keuzestress vrije wijnmoment thuis op de bank. Een selectie van gastronomisch, speelse & bijzondere wijnen. Kortom: een originele proeverij in je eigen privé bubbel.

Nu of straks na de coronatijd.

€57,25

Klets – BOOM! Thema-box

Een knetterende selectie van wijnen op thema. Van Spanje, via Hongarije tot aan Australië. Wit, bubbels, dik vet rood tot je kerstmenu- proeverij box. Op maat naar persoonlijke smaak. Of je hem nu zelf wilt houden of weg wilt geven als relatiegeschenk of cadeau. Deze Thema boxen verrassen en zijn een gewild cadeau sinds de oprichting van Winetwists.

Vanaf €55,-

Kijk ook eens op onze instagram of Facebook pagina’s voor recente wijnproef -boxen.

https://www.facebook.com/winetwists

https://www.instagram.com/winetwists/?hl=nl