Over Winetwists

Eigenaresse José Smit is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de wondere wereld die horeca heet en is zo meegesleept door geuren en smaken van culinaire hoogstandjes en bijzondere combinaties, waardoor zij als snel aangestoken werd door de gekte omtrent wijn.

IMG_1737
Na te zijn afgestudeerd in Hotel and Hospitality managment op de Robert Gordon Universiteit en door jarenlang in mooie, hippe en gerenommeerde bedrijven te werken, vond zij haar motto dat wijn niet zomaar een product is, maar een levensstijl! Deze stuk voor stuk een verhaal vertellen en worden gemaakt met passie en liefde voor het land, familie en de wijn.
Door af te studeren als gastronoom/Sommelier bij Peter Klosse en later ook als vinoloog aan de wijnacademie heeft zij een breed scala aan informatie tot zich genomen en hiermee vele leuke contacten op kunnen doen om de meest bijzondere wijnen via proeverijen onder de mensen te kunnen brengen. Haar motto voor Winetwists luidt dan ook:
“Over smaak valt niet te twisten, over wijn gelukkig wel!”.

Winetwists kwam tot leven en is klaar de wijde wereld te gaan verkennen!
Vraag naar de mogelijkheden voor proeverijen met een twist en ontdek jezelf, je familie, je collega’s of leer nieuwe mensen kennen op locatie.
Ook zijn wij inzetbaar voor projecten, beurzen of feesten. Van hostess in wine tot begeleiding/ verzorgen van personeelsborrels/-feesten of wijnproeverijen en wijn en spijs-events bij u thuis of op locatie.

Winetwists staat voor je klaar!


vinoloog                             foto drieen                             SVH